Kongre Etkinlikleri

YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİLERİ ULUSAL VE ULUSLARARASI DÜZEYDE 16 BİLDİRİ SUNUMU İLE ÇEŞİTLİ KONGRELERE KATILMIŞLARDIR.

SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ

ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK BÖLÜMÜ

• 7 th International Conference on Business Administration (ICBA), (3-5 Mayıs 2018 Çanakkale),’’İç ve Dış Kontrol Odağı İle Ebeveyn Tutumlarının Kariyer Kararsızlığı Üzerindeki Etkisi’’bildiri (Yük.Lis.Öğr.Fatma Bülbül, Yük.Lis.Öğr.Aylin Özer)
  • 7th International Conference on Business Administration (ICBA), (May 3-5, 2018 in Canakkale), “Ebeveyn Tutumlarının Kariyer Uyum Yetenekleri Üzerindeki Etkisinin Değerlendirilmesi: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğrencileri Örneği”, (Yük. Lis. Öğr. Bahar Girgin, Yük. Lis. Öğr. Emre Kurt)