Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Siyasal Bilgiler Fakültesi
İşletme Bölümü

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Siyasal Bilgiler Fakültesi (SBF) 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 23 Haziran 2023 tarihinde Troia Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Törene, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı ve SBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Erkul, SBF Dekan Vekili Prof. Dr. Veli Yılancı, SBF akademik ve idari personeli ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, SBF 2022-2023 dönemi fakülte birincisi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden Çağla Aleyna Çevrim’in konuşması ve fakülte kütüğüne ismini çakması ile devam etti. Ardından Fakülte ikincisi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Sude Kurt’a ve Fakülte üçüncüsü Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Ayşenur Gültekin’e diplomaları ve ödülleri takdim edildi.

Tören, SBF Dekan Vekili Prof. Dr. Veli Yılancı ve ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu’nun konuşmaları ile devam etti. Müzik dinletisinin ardından SBF’nin yeni mezunlarına mezuniyet belgeleri takdim edildi.

Tören, yeni mezunların kep atmalarıyla sona erdi.