Girişimcilikte Başarı Öyküsüyle Sadettin Saran ÇOMÜ’deydi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Siyasal Bilgiler Fakültesi ile ÇOMÜ Girişimcilik ve Vizyoner Liderler Topluluğu iş birliğinde düzenlenen “Girişimcilikte Başarı Öyküsü” konulu panel Troia Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Panel, Rektör Yardımcımız ve Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Pelin Kanten moderatörlüğünde, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran tarafından gerçekleştirildi.

Panele, AK Parti 26. Dönem Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Pelin Kanten, Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Prof. Dr. Okhan Akdur, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Saran Group temsilcileri, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan panel Saran Group Yönetim Kurulu tanıtım filminin gösterimiyle devam etti.

Kaynak: https://www.comu.edu.tr/haber-21559.html